Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Pribor za čišćenje

Freshway u svojoj ponudi ima program Vermop - pomoćni alat za čišćenje koji čine sistemi za čišćenje, magične krpe i mopovi, teleskopi raznih dužina, savitljive četke i pribor za čišćenje stakla. Vrhunski kvalitet i funkcionalan dizajn - u to su se uverili kupci širom sveta, a sada i na našim prostorima. Majstori u čišćenju !
 
 

   

 

 

SISTEMI ČIŠĆENJA

 

TWIXTER sistem
 

Superioran koncept  Twixter cleaning sistema za čišćenje se može univerzalno primeniti.  On nudi funkcionalno, ekološko, ergonomsko i tehnički pouzdano rešenje za sve površine. Precizno dizajniran, do poslednjeg detalja, Twixter optimizuje svoj proces rada. Uz pomoć dvostranog  poveza možete dovršiti mokro i suvo brisanje u samo jednoj operaciji.  Ne morate više premeštati nameštaj u toku čišćenja jer dizajn omogućava pristup svakom mestu. Skraćujete vreme i troškove čišćenja.

 

SPRINT sistem

 

Sprint je svestran MOP sistem namenjen za skoro sve oblasti primene i za korisnike svih visina. Njegova mala težina, izuzetne klizne sposobnosti u kombinaciji sa različitim navlakama i teleskopskom ručkom omogućuju punu fukcionalnost ovog sistema za čišćenje. Sprint štedi vreme, pruža optimalnu pokrivenost površine i obezbeđuje odlične rezultate čišćenja. Ovaj zgodan i lak MOP sistem sa multifunkcionalnim Sprint držačem sa patentiranim dugmetom za nogu u dve različite veličine podiže efekat čišćenja na viši nivo.

 

CLIPPER sistem

 

Ovo je robustan i tehnički pouzdan sistem za brisanje podova namenjen za čišćenje u velikoj meri zaprljanih površina. Jednostavan za upotrebu i pogodan za različite oblasti primene, Clipper ima ubedljivi uticaj u svakodnevnoj upotrebi. Clipper MOP dolazi sa trakama koje se brzo vezuju za držač koji ima i funkciju zatezanja traka čime obezbeđuje ispiranje i ceđenje MOP-a bez dodira.

SCANDIC DUO sistem

 

Funkcionalni koncep za mokro, vlažno i suvo čišćenje svih glatkih podnih obloga, kao što su: laminat, parket, premazani, presvučeni ili zapečaćeni podovi. Omogućava ekonomično i ekološko čišćenje malih i velikih područja sa različitim stepenom zaprljanosti. Inzvaredna klizna svojstva i upotreba visoke microfiber tehnologije pružaju idealne rezultate čišćenja uz malo fizičkog napora. Navlake se mogu lako promeniti zahvaljujući praktičnoj čičak traci. Koncept suvog čišćenja štedi vodu i sredstva za čišćenje i istovremeno garantuje optimalno održavanje podne obloge.  Uz pomoć elektrostatičkog efekta koji ovaj sistem pruža prljavština se skuplja bez dodatnog podizanja prašine.

 

 

 

 

ČIŠĆENJE PROZORA

 

LOCKHEAD
 
LockHead brisač je napravljen od nerđajućeg čelika, staklenih vlakana i veoma kvalitetne plastike.Gumeni brisači se veoma lako menjaju.
 
 
 
GUMA ZA BRISANJE PROZORA
 
Zahvaljujući ergonomskom dizajnu gume ruke ostaju suve, lako i bezbedno korišćenje je zagarantovano.
 
 
 

TELESKOPSKE DRŠKE

 
Teleskopske drške su pogodne za svaku vrstu upotrebe zbog svoje fleksibilnosti i sigurnosti u radu.Jednostavne su za rukovanje i pogodne za levoruke korisnike.
Njihova dužina je od 3m do 9m.
 

 

 

MAGIČNE KRPE I SAVITLJIVE ČETKE

 

Vermop krpe su napravljene od veoma kvalitetnog materijala što im omogućava dug vek trajanja.
Nude maksimalnu moć čišćenja.
Mogu da se peru na temperaturi od 40° - 95°.
 
 

 

 

 

 

Četke za čišćenje se mogu kombinovati sa teleskopskim drškama.

Napravljene su od kvalitetne konjske dlake.

 

Pogodne za čišćenje cevi, zidova, ventila, ventilatora, ramova.
Četka se lako čisti u tekućoj vodi.