Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Kolica za čišćenje

 

Deo opreme za čišćenje koji štedi vreme i novac.
 
 
Variant sistem
 

Variant je večno mlada verzija među funkcionalnim VERMOP kolicima za čišćenje koja je dokazana kroz dugi niz godina. Ova posebno ekonomska varijanta dostupna je u dve verzije: od hromiranog čelika i, kao dodatak Variant-u od visoko-kvalitetnog nerđajućeg čelika. Variant  ima pravo rešenje za svaku oblast upotrebe. Visoko kvalitetni materijali garantuju stabilnost i dug radni vek.
 

 

 

AQUA WET MOP kolica
 
Sa svojim 75-o milimetarskim točkovima, Aqua wet mop kolica su veoma laka za manevrisanje. Dokazana visokokvalitetna plastika dozvoljava konstrukciji uštedu na težini prilikom izrade i istovremeno garantuje dug vek trajanja. U verziji koja koristi kofu od 17l kolica se mogu lako pokretati guranjem uz pomoć kvalitetno izrađene ručke. Verzija koja ima dve kofe od po 17l ima visoko dizajniranu ručicu koja omogućava lako pokretanje veće težine.
 

 

 

Scandic kolica
 
U mnogim slučajevima, prašnjave podove dovoljno je očisti vlažnim ili suvim sistemom u šta se ulaže znatno manje napora nego kod mokrog čišćenja. Iz tog razloga VERMOP je razvio Scandic sistem za suvo čišćenje.  Smanjena upotrba tečnosti za čišćenje omogućava adekvatno tretiranje osetljivih podnih obloga čime se produžava njihov vek trajanja. To čini ovaj sistem superiornom alternativom za čišćenje glatkih podnih obloga kao što su: laminat, linoleum i parket. Scandic kolica mogu se idealno kombinovati sa Scandic sistemom za brisanje podova, sa sistemom za predpranje i metodom čišćenja sa upotrebom sprej-pumpe.
 

 

 

Logo kolica
 
Kompaktna Logo kolica su posebno laka i izdržljiva. Sa jednostavnom plug-in funkcijom se lako prilagođavaju potrebnom profilu. Robusne žičane korpe omogućavaju prostor za skladištenje, poslužavnik hvata i zadržava prosutu vodu. U zavisnosti od količine vode koriste se ili dve jedinice od po70l ili jedna jedinica od 120l. Mreža pratećih točkova obezbeđuje stabilnost čak i uz velike količine za odlaganje.