Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Mirisi i aplikatori

SpringAir uvek ide u korak sa potrebama kupaca !

   

Opšte je prihvaćeno da miris može da utiče na raspoloženje, emocije, memoriju, anksioznost ili stres, održavanje pažnje, ali i na rešavanje problema, izbor prijatelje, endokrini sistem i sposobnost nesvesnog komuniciranja putem mirisa.
Ukažite poverenje mirisima iz našeg bogatog asortimana i priuštite sebi trenutke svežine i opuštanja.

     

Smart Air Dispenezer SA212 je revolucionaran, visoko estetski uređaj koji funkcioniše digitalno.
Zahvaljujući velikoj raznovrsnosti parfema, Smart Air može da aromatizuje sve vrste poslovnih prostora.
Učvrstio se na međunarodnom tržištu zahvaljujući svojoj modernoj tehnološkoj funkciji koja ovom uređaju daje jedinstvenu fleksibilnost prilagođavanja i beskonačnog izbora programiranja. Način aromatizacija može biti podešen u skladu sa ličnim željama. Postupak može da se pojednostavi biranjem između 22 unapred instalirana programa, spremna za korišćenje. Što se tiče trajanja baterija, ovaj uređaj je veoma ekonomičan, u odnosu na druge uobičajene aparate i baterije koje koristimo traju znatno duže.

 

Potvrda o kvalitetu:
  • Smart Air je proizveden na osnovu postupaka za utvrđivanje kvaliteta ISO 9001:2000
  • Poseduje CE sertifikaciju
  • Ima garanciju od 12 godina
  • Omogućuje trajanje baterija od 24 meseca.
 
 
Smart Air MINI... pionirski uređaj predstavlja spoj visoko estetskog dizajna i male veličine što ga čini najpogodnijim za savremene kancelarijske prostore.
Smart Air MINI je digitalni sprejni uređaj, sa CE sertifikatom. Kupac ima mogućnost i fleksibilnost izbora između 22 unapred instalirana programa. Baterija traje 12 meseci, a uređaj ima garanciju od 12 godina.
Smart Air MINI se proizvodi u skladu sa sertifikovanim procedurama ISO 9001:2000, koje obezbeđuju i potvrđuju visok kvalitet proizvoda. Postoji u tri boje: bela, crna i inoks.

   

 
 
OdorPlus i UltraScent mirisi
 
  Odor Plus je na bazi vode i u potpunosti je ekološki proizvod.     Ultra Scent je baziran na etanolu i u potpunosti je ekološki proizvod. Prilikom korišcenja ne ostavlja tragove. Idealan za hotele, restorane, liftove, poslovne prostorije...
             
  PINE - Jak, čist miris borovine koji podseća na šetnju kroz rasadnike božićnih jelki. Savršena kombinacija mirisa kedrovine, eukaliptusa i borovine.     COTTON - Jedinstvena mešavina eteričnih ulja sa svežim mirisom koji Vašem prostoru daje osećaj čistoće i svežine.
             
  PINACOLADA - Prijatna mešavina bazične note slatke vanile, ananasa i kokosa.     SENSITIVE TUOCH - Beli cvetovi, jasmin i tahicanske gardenije, pomešane sa bazom drvenih i mošusnih nota podsecaju na nežni dodir svežine.
             
  LAVANDER - Baza su drveni i mošusni tonovi. U kombinaciji sa mirisom lavande ostavlja osećaj opuštenosti i smirenosti.     SOFT - Blag miris koji kombinuje cvetni jasmin, ilang i ružu sa šumskom bazom južnih jelki i vanile.   
             
  HONEYSUCKLE - Topao i blago erotski miris. Za osnovne note ima karanfilić i cimet pomešan sa ekstratima ruže, jasmina i cveta pomorandže.