Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

O nama

 
 
 
FRESHWAY d.o.o Kruševac (Srbija) je osnovan 2003. godine.  Danas na tržištu postoji mnogo firmi koje se bave distribucijom hemijskih preparata i opreme namenjenih čišćenju, zaštiti i očuvanju životne sredine i poboljšanju uslova rada. Freshway je jedna od vodećih firmi ove delatnosti. U širokom asortimanu mogu se naći uređaji, mašine, oprema i hemija za čišćenje.
 
Kao ovlašćeni distributer Tork galanterije, Vermop pomoćne opreme za čišćenje, Karcher mašina za čišćenje, Tana dezinfekcionih sredstava za čišćenje i 3M asortimana, naša firma Vam nudi visok kvalitet i optimalan rezultat u sferi zdravstvene zaštite i higijene. Efikasnost naših proizvoda omogućiće Vam smanjenje  troškova i radne snage uz optimalne rezultate čišćenja.
 
Po uvođenju HACCP standarda, u prehrambenoj industriji moraju se upotrebljavati isključivo standardizovana sredstva, odobrena od svetski priznatih instituta. Veliki broj firmi koje su članice HACCP-a usvojile su visoke higijenske standarde i stoga kupuju proizvode iz našeg asortimana koji nudi širok spektar inovativnih proizvoda za brže i efikasnije čišćenje.
 
Pomoćna oprema za čišćenje koju nudimo direktno utiče na smanjenje radnih sati potrebnih za čišćenje određenih objekata kao i na sam kvalitet održavanja. U ovom slučaju mašine zamenjuju ljude u čišćenju samim tim što pružaju mogućnost bržeg i efikasnijeg čišćenja velikih proizvodnih hala i drugih objekata velike površine. Cilj nam je da na inovativan način unapredimo Vaše objekte i životnu sredinu uz istovremeno smanjenje troškova održavanja.
 
Organizujemo i sprovodimo obuku radnika zaduženih za održavanje higijene u cilju stručnog usavršavanja radi optimizacije rada.
Neprekidno pratimo i istražujemo iskustva i novine u sferi održavanja higijene i životne sredine kako bi smo našim kupcima pružili kvalitetan asortiman i optimalna rešenja. Trudimo se da opravdamo ukazano poverenje naših potrošača.