Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Brendovi koje zastupamo

 
 
 
FRESHWAY je ovlašćeni distributer za svetski poznate brendove:

   

TORK  - rešenje za svačiju potrebu
Gde god postoji potreba za brisanjem, sušenjem, čišćenjem ili poliranjem, postoji rešenje koje je brendirao Tork. To rešenje podiže higijenu na viši nivo i čini čišćenje efikasnijim. Uštedeće Vaše vreme i novac. To doprinosi potrošačevom napretku i  komfortu.
Tokom godina uvideli smo da se potrošačeve potrebe razlikuju u zavisnosti od vrste posla kojim se bave, lokaciji i ostalim faktorima. Koncept i vrednost našeg brenda ne oslanja se samo na performanse proizvoda – trudimo se da potrošačima pružimo kopletnu uslugu. Tork rešenja su kombinacija kvalitetnog tkiva proizvoda i dobro dizajniranog potrošačkog servisa.  Tako kombinovan sistem se brine o tome da svaki potrošač nađe savršeno rešenje za svoje potrebe.
Tork je tržišni lider u svojoj oblasti i njegovi proizvodi mogu se naći u million higijenskih prostora širom sveta. SCA, proizvođač Torkovih proizvoda, ima jak fokus i posvećenost ka nalaženju najboljeg rešenja, što znači da su svi naši proizvodi dizajniranii sa ciljem da minimiziraju negativan uticaj na životnu sredinu. Dizajn i funkcionalnost idu ruku pod ruku i ta jedinstvena kombinacija omogućava našim proizvodima jednostavnu i laku upotrebu.
Jednostavno rečeno, posebna pažnja je posvećena svakom detalju.
 
 
 
   

VERMOP

Vermop je inovativna kompanija sa dugom tradicijom, međunarodno orjentisana, a ipak čvrsto posvećena Nemačkoj kao biznis lokaciji. Širok spektar uređaja za čišćenje, sistema i opreme razvijen je u Gilching-u blizu Minhena, proizveden u pogonima u Wertheim-u blizu Frankfurta i odatle se isporučuje širom Evrope.

Vermop proizvodi odlikuju se pametno osmišljenim fukcijama i inovativnim dizajnom.  Oprema za čišćenje svakodnevno dokazuje svoju vrednost u profesionalnoj upotrebi – na aerodromima, hotelima, bolnicama, kancelarijama, školama domaćinstvima. Naši proizvodi se neprestano razvijaju. Ova inovativnost garantuje funkcionalnost, visok nivo efikasnosti, apsolutnu pouzdanost i ergonomski dizajn. Mi smo u stalnom dijalogu sa našim klijentima  sa ciljem dobijanja novih impulsa. Naš kvalitet se dokazuje svakog dana.

Funkcionalnost i ergonomija sistema za čišćenje podova, kolica za čišćenje i opreme za čišćenje stakla se neprekidno testiraju i optimiziraju kroz istraživanje, testove upotrebljivosti i testove izdržljivosti u našem razvojnom centru. Sirovine naručujemo od dobavljača kojima verujemo i koji strogo poštuju zakonske odredbe u lancu snabdevanja.  Većina ovih dobavljača je sa sedištem u Evropi, stoga podležu strogim evropskim zakonskim odredbama. Na ovaj način možemo garantovati da Vermop proizvode karakteriše dug vek trajanja, ekonomičnost, efikasnost i održivost.  Navedene karakteristike omogućavaju operativcima koji rade sa Vermop proizvodima da ostanu zdravi i da smanje potrban fizički napor prilikom rada.

 
 
 
   
TANA PROFESSIONAL
Tana je sinonim za čistoću.
Tana u svojoj punudi ima specijalna sredstva za čišćenje i higijenske proizvode,bilo da se radi o čišćenju kuhinja, bolnica, toaleta ili kamenih podova.
Tana proizvodi nude visoku moć čišćenja, svežinu i higijenski besprekornu čistoću.Proizvodi su pakovani kao koncentrati koji se razblažuju u zavisnosti od potrebe.
Tana proizvodi zadovoljavaju sve potrebe u higijeni prostora, snažni, efikasni i ekološki podobni.
Što se tiče zaštite zivotne sredine, Tana Professional je lider u toj oblasti.
Svojim angažovanjem, Tana Professional je postavila nove standarde u oblasti zaštite životne sredine za celu industriju.
 
 
   
3M
3M je fundamentalno naučna firma koja je lider na više tržišta - od zdravstvene zaštite i bezbednosti na putevima do proizvoda za kancelarije, abraziva i lekova.
Vrednosti kompanije 3M:
1.Poštenje i integritet 
2.Zadovoljni korisnici
3.Inovativne tehnologije i vrhunski kvalitet usluge
4.Pružanje investitorima atraktivanog povratka kroz održiv globalni rast
5.Vrednost i razvoj zaposlenih
 
 
    
Kärcher
Kompanija Kärcher je svetski lider na tržištu u proizvodnji mašina za čišćenje.
Najvažniji faktor rasta za Kärcher kompaniju su inovacije.
Prošle godine je lansirano preko 150 novih proizvoda.
Kärcher mašine omogućavaju čišćenje na ekonomičan i ekološki način.
U 2010. godini porodična firma Kärcher je imala iznad prosečni rast, stvorila brojne mogućnosti za posao i povećala svoj udeo na tržištu.
Kärcher kompanija je aktivno uključena u zaštitu životne sredine.
Kao najveći svetski proizvođač opreme za čišćenje, Kärcher ima liniju sa više od 100 komercijalnih i industrijskih mašina za pranje i negu podova.
Kärcher perač se na svakih šest sekundi kupi negde u svetu.
 
 
 
   
SpringAir
Higijenski proizvodi SpringAir-a su prvi put počeli da se plasiraju u Grčkoj pod nazivima Area Deodorant, Liquid gel i Spray, što se ubrzo proširilo na oblast repelanata insekata i sredstava za dezinfekciju. Sa brižljivo planiranim i sigurnim koracima SpringAir se učvrstio kao vodeća kompanija u ovoj oblasti sa sledećim karakteristikama:
  • kompanija poseduje sisteme upravljanja kvalitetom i poseduje međunarodni sertifikat ISO 9001:2000 nemačkog TUV-a,
  • prva je kompanija u ovoj oblasti koja je primenila franšizu na međunarodnom nivou.
SpringAir klijentima nudi mogućnost proizvodnje proizvoda pod brendiranom etiketom. Trenutno proizvodi 450 različitih parfema u ime svojih klijenata, koristeći njihov logo na samo na osveživačima vazduha, već i na dispenzerima.

 

 

 
   
Tennant
Tennant kompanije je priznati lider u projektovanju, proizvodnji i marketingu rešenja koja pomažu u stvaranju čistijeg i bezbednijeg okruženja. Sa vizijom da postane globalni lider tehnologije čišćenja bez hemijskih sredstva. Tennat kreira inovativna rešenja koja menjaju način čišćenja širom sveta. Tennat proizvodi uključuju opremu koja je namenjena za održavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina kao i rezervne delove, servisiranje i održavanje. Proizvodi se prodaju pod sledećim brendovima: Tennant®, Nobles®, Green Machines®, Orbio® i Alfa.
 
 
 
   
Sadi Tanay's collection
Tanay Guest Amenities osnovana je 1991. godine. Danas je vodeći brend u Turskoj. Uspešan dizajn, vertikalno integrisana proizvodnja i visok kvalitet vodili su ka priznavanju njihovih proizvoda kao vrhunskih od strane klijenata. Međunarodni i domaći lanci hotela najbolje svedoče o kvalitetu Tanay proizvoda. Izvozna tržišta su zemlje u Evropi, Bliskom Istoku, Severnoj i Južnoj Africi i SAD.